Onze diensten: loodgieterswerk, sanitair, CV en dakwerk

Loodgieterswerk

Loodgietersbedrijf Baardscheer is een vakbekwaam bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van water, gas en riool installaties. Wij werken altijd vanuit de NEN normen. Dit om legionella, gaslekkages en riool verstoppingen te voorkomen. Veiligheid en gebruiksgemak staan hoog in het vaandel.

Loodgieterswerken kunnen overal en zijn nooit hetzelfde. Of het nu gaat om badkamers, keukens, toilet, kruipruimte of in de grond. Het vervangen van loden leidingen in klassieke panden voor koper of kunststof. Wij beschikken over de kennis en het materiaal om iedere klus te klaren.

Sanitair

Sanitaire voorzieningen zijn er in alle vormen en maten. Van luxe, sfeervolle badkamers met bubbelbad, douche straat, strak was meubel en zwevende toilet tot eenvoudige studenten douche. Het ontwerpen van een badkamer begint op de tekentafel. Wij geven advies en kunnen u in contact brengen met onze leveranciers en hun showrooms. Dit voor optimale beeldvorming en de mogelijkheden. Wij blijven uw contactpersoon zodat met maar 1 bedrijf zaken hoeft te doen.

Verwarming

In de loop der jaren zijn er verschillende cv systemen bedacht en uitgevoerd. De eerste cv systemen waren van dikwandig staal. Vervolgens is men over gegaan op dunwandige precisiebuis. Inmiddels is de kunststof slang de meest gebruikte vorm. In het werk komen wij van alles tegen. We hebben de expertise om met iedere vorm van buis om te gaan en als dat nodig is de verschillende buizen op mekaar aan te sluiten.

We zijn bekend met de meeste merken cv ketels, vloerverwarmingssystemen, radiatoren, weersafhankelijk stoken en cascaderegelingen. Bij een nieuw aan te leggen installatie werken wij het liefst met Nefit. Dit is een betrouwbaar en goed te regelen systeem.

Lood & Zinkwerk

Loodgietersbedrijf Baardscheer is gespecialiseerd in lood en zinkwerken. We hebben jaren lange ervaring met allerlei soorten goten en dakbedekking van zink of koper. Mastgoten, bakgoten, dakkapellen, verholen goten, pinakels, vergaarbakken en dek lijsten vervaardigen we zelf van zink of koper. Een oplossing op maat met een traditionele uitstraling.

Lood gebruiken we om dakbedekking of zinkwerk waterdicht af te sluiten. Net loodwerk geeft een keurig strak resultaat. Het dak is hier niet alleen mee waterdicht maar ook nog eens een lust voor het oog.

Dakwerk

Bitumen dakbedekking is vandaag de dak nog steeds een eerste klas dakbedekking. De verwerking van de juiste materialen is van groot belang voor de kwaliteit. Uiteraard werken wij volgens de voorschriften welke gesteld worden door de fabrikant. Omdat wij deze dakbedekking uiterst vakkundig aanbrengen, en door onze keuze voor kwalitatief hoogwaardige materialen en kwaliteitsleveranciers, kunt u rekenen op een levensduur van tenminste 25 jaar.

Wij geven een waterdichte garantie van 10 jaar op onze dakbedekking.

Bitumineuze dakbedekking is een uitstekend materiaal om op platte daken te verwerken. Hierbij is het belangrijk om heel zorgvuldig te werk te gaan: de detaillering bepaalt de kwaliteit. Voor de afwerkingen werken wij het liefst met zink. Dit geeft een goede afwerken en blijft waterdicht ondanks het rekken en krimpen door de zon.